COMPUTER DRAWINGS

Pysähtyminen ja etäisyyden ottaminen arjesta on parasta mitä minä keksin inspiraation valloilleen päästämiselle. Rennon viikonlopun jälkimainingeissa näin maanantaina puski ulos ideoita kuin hikikarpaloita otsalla kovalla combat -tunnilla. 

Päädyin piirtelemään koneella ja leikkimään Photoshopilla ja ulos putkahti erinäisiä tuherroksia. Mitä näistä teen, tiedä häntä. Nautin nyt ainakin hetken tästä visupläjäyksestä ennen nukkumaanmenoa ja tallennan sen tänne digitaalisiin kirjoihin ja kansiin. Olen aina tykännyt valokuvan ja piirretyn ja maalatun jäljen yhdistämisestä. Siinä on jotain niin kasaria ja kivaa. Any other fans? Suosittelen konepiirtelyä itse kullekin - on nimittäin rentouttavaa puuhaketta! 


BRIEFLY IN ENGLISH

I did a little drawing on my computer and played around with Photoshop. It was a lot of fun! Out came these fun drawings. Have you tried it?