MAKER'S MARKET


Olipa kerran aviopari ja ajatus jostain yhteisestä projektista. Vaimolla oli mielessä konsepti ja miehellä himo koodata. Näistä lähtökohdista syntyi Maker's Market - Kauppapaikka käsitöiden ja kierrätyksen ystäville, jossa myydään itse tehtyä ja käytettyä tavaraa kirppishengessä. Sen suunnittelu ja rakentaminen oli ihanaa ja kamalaa. Sai tehdä juuri sellaisen kuin halusi, mutta sen eteen piti nähdä paljon vaivaa. Pariskuntana yhteisen "työprojektin" läpivieminen toi eteen väännön jos toisenkin - etenkin kun toinen on nopean toiminnan projektipäällikkö ja toinen jokaista yksityiskohtaa hierova koodarihemmo. Näistä asetelmista saatiin kuin saatiinkin ihka oikea kauppapaikka ilmoille ja kaikille käytettäväksi syksyllä 2014. Ollaan siitä kovin iloisia ja lämmöllä mietimme niitä kaikkia ihania taitavia tyyppejä, jotka ovat sen omakseen ottaneet. Myyjiä Maker's Marketissa on jo lähemmäs 80 ja satoja ja satoja ihania tuotteita on vaihtanut omistajaa. 

Maker’s Market toimii ilmoitusalustana ja maksu sekä toimitus tapahtuvat myyjän ja ostajan välillä. Tuotekategoriat ovat sisustus, lasten tuotteet sekä vaatteet ja asusteet. Myyjinä on taitavia käsillä tekijöitä, kierrätyksen kannattajia ja osaavia visualisteja, jotka valitaan palveluun käsin. On ollut ihanaa huomata miten paljon innokkaita käsillä tekemisen ja kierrätyksen ystäviä siellä ruudun toisella puolen liikkuu. Iso kiitos kaikille vuoden mittaan mukaan tulleille myyjille ja Maker's Marketissa vierailleille :)

Yllä poimin omat lempparituotteeni mitä himottaisi pistää tilaukseen. Vasemman yläkulman Smooth sea -taulu meiltä jo löytyykin. Se sopii niin hyvin meidän makkarin sängyn päätyyn ja jollain tavalla markkeeraa tätä meidän yhteistä projektia. I love it! Löytyykö Maker's Marketista sinulle mitään mieluisaa? 

www.makersmarket.fi
Maker's Market Facebook -sivu
 

BRIEFLY IN ENGLISH

Maker’s Market is a marketplace and community that connects handmade and recycled products with people who want to buy them. The service is open mainly in Finnish and deliveries are within Finland but broader delivery policies can be discussed separately with each seller. The payment and delivery happens between the seller and the buyer and Maker’s Market only acts as notice board. The product categories are home decor, children’s items and clothes & accessories.