Studio Emma Huttu

Kuvat / Images: Emma Huttu

Viime vuoden lopulla kävimme Studio Emma Hutun joulukorttikuvauksissa Tikkurilassa Moonan kanssa. Supertaitava ja niin suloisen kädenjäljen omaava Muita Ihania -blogin Tiina oli piirtänyt nuo mahtavat taustakuvat, jotka kuvissa esiintyvät. Odotin mielenkiinnolla, että miten Moona reagoi tällaiseen ulkopuolisen kuvaustilanteeseen. Hänhän on toki tottunut, että äiti kuvaa aina silloin tällöin, mutta vieraat harvemmin hänesti kuvia napsii. Moona fiilisteli ihan kybällä noita taustakuvia ja Emma otti myös Moonan kivasti haltuun ja homma toimi oikein mukavasti. Moonahan ei olisi halunnut lähteä kuvauksista lainkaan pois kun pääsi sen makuun! ;) Voin lämpimästi suositella Emmaa tällaisiin lapsikuvauksiin ja hänen studiolla käynti inspiroi ainakin meikäläistä - sellaisessa vanhassa silkkitehtaassa kun se sijaitsee ja oli rennolla otteella niin nätiksi laitettu. Teetimme näistä kuvista joulukortit, enkä halunnut paljastaa kuvia ennen kuin vastaanottajat olivat saaneet kortit, joten siksi vasta näin joulun jälkeen nämä kuvat jakoon. Joulu tuntuu jo niin kaukaiselta ja katse on jo ennemmin kesässä kuin talven fiilistelyssä, mutta kiva näihin tunnelmiin on silti palata. 

 

BRIEFLY IN ENGLISH

We went to a Christmas card photoshoot with our daughter at the end of last year. It was super fun and the images turned out super cute! The photographer was Emma Huttu