ONCE UPON A TIME IN TALLINN

Eräs viikonloppu tässä otettiin irtiotto kotoa ja lähdettiin perheen kera Tallinnaan. Nää tämmöset extempporee jutut on kivoja. Otettiin Airbnb kämppä ja se oli paras päätös ja juttu koko matkassa. Asuntovalinta oli niin nappi, että varmasti otetaan sama uudestaan jos/kun taas Tallinnaan innostutaan yöksi menemään. Isäntä Jarkko oli superavualias ja mukava ja asunto oli parhaalla mahdollisella sijainnilla kun haluttiin pois ihan keskustan hoodeilta ja nimenomaan tutustua Kalamajan alueeseen. Katso kämpän paremmat kuvat ja tarkemmat detailit TÄÄLTÄ

En jaksanut raahata kameraa mukana, joten yllä olevat kuvat on vain kännynäpsyjä sieltä täältä. Kämppäkään ei oikein tule näissä oikeuksiinsa, mutta antaa osviittaa kivasta industrial / loft henkisestä vibasta mikä siellä oli. 

Ja jos yhtään uusiokäyttöön otetut tehdasmiljööt on sun juttu niin kämpän ihan vieressä oleva Telliskivi on käymisen arvoinen paikka (osoite: Telliskivi 60A). Alue on  täynnä ravintoloita, baareja, putiikkeja, näyttelytiloja yms. Kiva miljöö ja täältä voi tehdä mielestäni paljon kivempia uniikkeja shoppailulöytöjä kuin Tallinnan vanhasta kaupungista. Mutta jos haluat shoppailla vaatteita ja ketjukamaa niin sitten kannattaa pysytellä Virukeskuksessa. 

Alimmat kuvat ovat Telliskiven Homeart -liikkeestä, joka pursusi kivoja sisustusjuttuja. Lettukuva on puolestaan ravintelista nimeltä Boheem, jossa käytiin aamupalalla/brunssilla kumpanakin päivänä. Oli nimittäin namit letut ja puurot ja teet ja chailatet.  Boheem sijaitsee perinteisessä tallinnalaistalossa eli kaksikerroksisessa puutalossa. Liikkis paikka ja palvelukin pelasi mukavasti. Mennään tännekin varmasti uudestaan!


BRIEFLY IN ENGLISH

We visited Tallinn a few weeks back. The best decision on our trip was to book a flat from Airbnb. Our choice was excellent and had the best location in the trendy Kalamaja area. Check the apartment's details HERE.