POM POM GARLAND

palloviirit1.jpg

Nämä tupsuviirit ovat niin minun mieleeni. Ne ovat ihana piristys huoneeseen kuin huoneeseen. Meillä kotona sellaiset roikkuu Moonan huoneessa ja keittiön ikkunassa. Tein niitä läjän männä syksynä omiin tarpeisiin, myytäväksi ja annettavaksi kavereille. Muutama on siitä satsista vielä jäljellä myynnissä Maker's Marketissa KLIKS ja KLIKS.

Ompa ne maailman helpoin tehdäkin: Valitse langat ja värit --> kierittele menemään langoista tupsuja tupsukoneella tai pahviympyrän avulla --> sido tupsut lankaan haluamaasi järjestykseen ja olet jo valmis!

 

BRIEFLY IN ENGLISH

I have made these fun pom pom garlands last fall. I just love them. They are fun and colourful and spice up any space. We have one in our kitchen window and one in Moona's room. And they are easy to make too!