BLACKCURRANT VISPIPUURO

Kaverini teki tätä aivan superihanaa mustaherukkavispipuuroa. Alkuperäinen ohje löytyy TÄÄLTÄ. Itse tein hieman vähemmällä sokerilla ja söin pelkilleen ilman maitoa. Aivan ihastuttavan raikas maku, että ihan tulee hyvä mieli tätä syödessä. 

MUSTAHERUKKAVISPIPUURO

  • 1 l vettä
  • 1,5 dl mannasuurimoita
  • 1/4 tl suolaa
  • vajaa 1 dl sokeria
  • 200g pakastemustaherukoita
  • 2 tl vaniljasokeria

Vatkaa mannasuurimot kiehuvaan veteen. Lisää suola ja sokeri. Anna kiehua 10 minuuttia välillä sekoittaen. Jauha jäiset marjat tehosekoittimella tai monitoimikoneella hienoksi rouheeksi ja sekoita puuroon. Keitä vielä pari minuuttia. Mausta vaniljasokerilla. Jäähdytä ja vatkaa kuohkeaksi tai syö sellaisenaan niinkuin minä tein ;) 

Resepti löytyy myös ruokablogistani Tarun Reseptivihko TÄÄLTÄ.

 

BRIEFLY IN ENGLISH

This is an awesome pudding type of dessert / snack / lunch we make here in Finland called vispipuuro :) The recipe is only in Finnish, sorry!

FOOD & DRINKTaruComment