BABYSHOWER IN A BEAUTIFUL HOME

Eilen oli jälleen yhdet babyn tuloa juhlistavat kemut. Neljännet tähän mennessä tänä vuonna (yksiin en päässyt, eli periaatteessa olisi viidennet). Vauvoja pukkaa niin sanotusti. Edellisistä babyshowereista kuvamateriaalia löytyy TÄÄLTÄ. Nämä olivat hyvän ystäväni Helin babyshower bileet ja ihanat kemut olikin! Helillä on muuten uusi blogi Lime & Lipstick, joka kannattaa käydä tsekkaamassa etenkin jos tykkää cooleista vaatteista ja vauvoista (uskon nimittäin, että sieltä tupsahtaa kehiin kohta yksi melkoisen cool bebe) ja ylipäätään seurailla ihanien ihmisten elämää Helsingissä.

Viemisinä kemuihin vein tulevalle babylle päänlämmittimeksi pipon ja hanskat, jotka näkyvät viimeisessä kuvassa. Ohje vauvatumppuihin löytyy TÄÄLTÄ ja pipoon TÄÄLTÄ.

Itse juhlat sujuivat hauskasti ja rennosti seurustellen. Vaikeinta oli taas arvioida tulevan vauvelin syntymäpäivä, paino, pituus ja kaikesta vaikeinta on aina veikata se nimi! Kertaakaan en ole vielä arvannut oikein ;) Tällä kertaa jäi oikein harmittamaan kun keksin hyvän vaihtoehdon vasta kotona. Eli Heli saako vielä vaihtaa??? ;) 


BRIEFLY IN ENGLISH

We celebrated my dear friend's babyshower yesterday. BTW, check out her new blog Lime & Lipstick HERE.