INTRODUCING ALFIE APPAREL

All images Alfie Apparel

Light print splatter skater dress
Dark print splatter print tank dress
Harem pant black/white stripe
Basic tee black/white stripe
Skater dress silver

Let me introduce you to Alfie ApparelAlfie on Australialainen 2013 perustettu lastenvaatemerkki. Perusvaatteita hauskoilla twisteillä korkealaatuisesta 100% puuvillasta. Nämä vaatteet osoittavat, että lasten perusvaatteiden ei tarvitse olla tylsiä! Tämä ajatus minullakin on ollut päässä Moonan vaatteita pohdittaessa ja Moonalla pidänkin paljon helppoja ja simppeleitä perusvaatteita. Taaperoikäiselle pehmeät kollarihousut ja löysä paituli on ihan ykkösvalintoja. Plussaa saa aina vaatteet/vaatemerkit, joilta näitä löytyy kivoissa väreissä ja ilman nallen kuvia. Nämä Alfien vaatteet ovat juuri sellaisia. He toimittavat tuotteita ympäri maailman, eli superhimotuksissa on mahdollista näitä tilata tänne pohjolaankin. Mutta ainakin toistaiseksi Lindexin pinkit kollarit (on muuten livenä aivan kirkuvan lohen pinkit ja aivan superpehmoiset), musta pilkkupuku ja raidalliset leggarit ajavat näiden peruskamojen virkaa meidän taloudessa. Mutta onhan noi Alfien läikkävaatteet ja peruskamat vaan jotenkin aivan ihastuttavia, että terve vaan! 
 

BRIEFLY IN ENGLISH

Let me introduce you to Alfie Apparel! Alfie is an Australian children's clothing brand that began it's creation in 2013 after a long time search for high quality, on trend kids basics, that could be worn day in, day out. They use 100% super-soft cotton jersey and the clothes make a statement that basic doesn't have to be boring. This is exactly what I hold important in children's clothing. I mainly use soft basic clothes for our little girl and just love when I find something basic with a fun twist or bright colour. Alfie clothes are just awesome and I love the look of them. And I noticed that they ship internationally... :)