CROCHETED FRUITS

hedelmät2.png

Tässä pieni piristys menneestä. Vanhan blogin puolelta tuon jakoon noin vuoden takaisen postauksen virkatuista hedelmistä. Ne tuntuivat olevan mieluinen lahja 2-vuotiaalle ja aikuisetkin niitä ihastelivat ja ohjeet ovat olleet monelle mieleen joten ei ole pahitteeksi jakaa niitä uudemman kerran. Ohjeet virkattuihin hedelmiin otin TÄÄLTÄ. Ovat varsin helppo tehdä vaikka vähän pientä sorminäppäryyttä vaativatkin. Ja jos moiset kiinnostaa antaa vaikka lahjaksi tai hankkia omalle lapselle, mutta itse tekeminen ei kiinnosta niin vastaavanlaisia virkattuja leluja löytyy aika ajoin myynnissä Prinsessajuttu -blogin Miralta Maker's Marketista


BRIEFLY IN ENGLISH

Here's a little blast from the past. These images are from my old blog from about a year ago. I made these crocheted fruits as a present for a little 2-year-old. He seemed to like them and the adults too :) The instructions I found from HERE