MRS & MRS SHOWROOM OPENING

mrs11.jpg

Viime vuoden lopulla hehkuttelin vanhan blogin puolella Hyvinkäällä ollutta Mrs & Mrs Pop up shoppia (lue postaus TÄÄLTÄ). Nyt Mrs & Mrs naiset eli Satu ja Tintti ovat laittaneet pystyyn Showroomin uusien työtilojensa yhteyteen. Avajaiset olivat eilen.  Käväisimme siellä ihastelemassa ja onnittelemassa Ninnin kanssa. Tila oli lattiasta kattoon jo tutuksi tullutta Mrs & Mrs tyyliä. Tosi makee tila ja omena mojitobooli oli oikein namia. Showroom sijaitsee Hyvinkään wanhan villatehtaan tiloissa. Miljöö on ihastuttava ja yksi lempipaikoistani täällä kotikaupungissani. Jospa siellä olisi enemmänkin tällaista toimintaa tulisi hengailtua siellä enemmänkin. A girl can dream. Jatkossa showroom tulee olemaam avoinna ihastelijoille ja shoppailijoille aina lauantaisin. Lisätietoa ja uutisia voi seurailla  Mrs & Mrs Facebook -sivuilta. Mrs & Mrs ydinbusiness on remonttikonsultointi, remonttiprojektien hallinta, tapahtumasuunnittelu ja -tuotanto ja he myös tekevät remontteja itse. Plussaa tällaisesta toiminnasta ja hauska idea pitää työtilojen yhteydessä myös showroomia. Nettikauppakin on tuloillansa ja sitä jo päästiin eilen vähän kurkkimaankin eli kannattaa seurailla mitä tuleman pitää! 

 

BRIEFLY IN ENGLISH

At the end of last year I wrote in my old blog about a lovely Mrs & Mrs pop up shop in my hometown (read the post HERE). Now the Mrs & Mrs ladies have opened a new showroom together with their new office. We visited the opening yesterday with my friend Ninni. A lovely space and the apple mojito was superb! :)