MOONA'S ROOM & LAPSIMESSULIPPUARVONTA

Moonan huone on meidän vanha työhuone. Siksi siellä on vielä jäänteinä pari whiteboard kirjoitustaulua ja yksi hyllykkö, jotka eivät oikein lastenhuoneen sisustukseen istu. Tänään luin Moonalle kirjaa ja samalla aivot raksutti uusia juttuja Moonalle sinne huoneeseen. Pitänee kysyä miekkosen mielipidettä mun ideoihin, mutta ainakin itse innostuin kovasti - kuten tapanani on ;) 

Kuvissa näkyy myös nuo ihastuttavat kesätennarit. Näin ne Zarassa ja ihastuin niihin niin, että ne oli pakko ostaa Moonalle. Nyt odotellaan sitten tämän takatalven poismenoa ja kuivien kelien tuloa, että päästään noita koeajamaan ulkona!

Lapsiaiheeseen liittyen sain ilokseni arpoa 10.-12.4 pidettäville Lapsimessuille pari lippua. Itse aion mennä sinne ystävieni kanssa ja olisipa kiva nähdä blogiystäviäkin siellä! Eli osallistu kilpailuun ja tule sinäkin lapsimessuille! 

LAPSIMESSULIPPUARVONTA

Arvotaan 2 kpl lippuja Lapsimessuille 10.-12.4.2015. Osallistut arvontaan jättämällä kommentin tähän postaukseen tai jakamalla Mona & Saga Facebook -sivuilla julkaisun tästä postauksesta.  Kirjaathan kommenttia jättäessäsi myös sähköpostiosoitteesi. Liput arvotaan maanantaina 6.4.2015 ja postitaan tiistaina 7.4.2015. Onnea arvontaan!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

 

BRIEFLY IN ENGLISH

Here's a few pics from our baby girl's room. In the photos you can also see those super cute fruit print sneakers from Zara. I just fell in love with them and had to buy them for Moona.