SIMPLE & BEAUTIFUL BABYSHOWER

Itse en halunnut vauvakutsuja kun odotin Moonaa. Halusin mieluummin, että mennään kaveriporukalla syömään yhdessä ja juhlistetaan vauvan tuloa sillä tavalla. Nyt kun olen ollut useammissa babyshower juhlissa olen jo niistä oppinut tykkäämäänkin. Yhdet oikein lämpimät ja mukavat vauvanodotusbileet pidettiin ystäväni luona kun hän oli viimeisillään odottamassa esikoistaan. Niistä muutama kiva vinkki jakoon, jotka toimivat mielestäni mukavasti: 

  • KORISTELE TILA. Koristele juhlapaikka tilaan sopivilla elementeillä. Kaiken ei tarvitse olla vauvoihin liittyvää, vaan ihan normaalit yleiset koristeet käyvät hyvin luomaan tunnelmaa, ja vauva-aihetta voi nostaa pienillä yksityiskohdilla kuten oven kahvaan roikkumaan laitetuilla omilla vanhoilla vauvatossuilla tai henkariin ripustetulla vauvanvaatteella.
  • KIERRÄTÄ KORISTEITA.  Näissä juhlissa oli hyödynnetty häistä ylijääneitä kattokoristeita ja edellisen vapun viirikoriste.
  • PIENIMUOTOISTA OHJELMAA. Ohjelmanumeroksi riittää jutustelu, herkkujen syöminen ja yhdessä hengailu, mutta meidän kaveriporukassa jo tavaksikin tullut nimen, painon, pituuden ja syntymäpäivän veikkaus on must. Kaveriporukan omat lempijutut kuten musavisatkin taipuu kivasti vauvateemaan kun vaihtaa ysärihitit ja indiemusat lasten lauluihin (ei muuten tule niitä pisteitä enää niin helposti!)

Viemisinä meni jo tutuksi tulleesen tapaan suunnittelemani vauvalapaset, jonka helppo tekoohje löytyy TÄÄLTÄ. Lapasten lisäksi vauvelin pää pysyy lämpimänä valkoisessa pipossa, jossa on keltainen tupsu ja meni vielä mukana pikkupotkuhousut ja punainen vauvahupparikin. Kaikki jutut vilahtavat tuossa yhdessä kuvassa missä on muidenkin tuomisia. Paketointiin käytin Ikean PS-sarjan tapettia ja hopeista narua johon pujottelin muutamia fimo -massasta tehtyjä helmiä.

Tulee hyvä mieli kun tätä kaunista iltapäivää muistelee. Paljon naurua, ihania ystäviä ja paljon isoja vauvamasuja :)

 

BRIEFLY IN ENGLISH

We had a fun babyshower last weekend at my friend's house. I love this home <3