SEEKING A CALM BEDROOM

Ne jotka ovat meillä käyneet tietävät, että asunto ei ole aina siisteimmästä päästä. Ja että etenkin makkarissa vaatepinot valtaavat usein pinta-alaa nopeammin kuin tulipalo kuivassa metsässä. Vakaana pyrkimyksenä harva se viikko onkin raivata tuo huone pyhään ja zen-henkiseen tilaan - siinä kuitenkaan harvemmin onnistumatta. Ajatuksena se on kauhean kiva. Ja siksi en luovu sen tavoittelusta. Mulla se on kuitenkin niin, että siivouspäivinä uni tulee pikanopeasti kun kellahtaa sänkyyn.  

Kevään auringon aika ajoin jo pilkahdellessa ajatukset jo melkein siirtyvät käytännön puolelle. Ehkä tänä keväänä nukahdan useammin rauhallisena ja vaateröykkiövapaana unille. Ken tietää. 

 

BRIEFLY IN ENGLISH

Our bedroom is filled with clothes and other messy stuff. I keep seeking for a way to keep our bedroom tidy because I fall asleep with a smile on my face when it's the atmosphere is calm and serene.