ODE TO A CARDIGAN

Elmässäni olevista kudotuista ja virkatuista vaatekappaleista ehdoton suosikkini on ollut tämä anopin tekemä villatakki Moonalle. Tarviiko sitä nyt edes sen enempää selitellä kun kattokaa nyt vaan tota kuinka herkku se on! Se alkaa olla jo nafti Moonalle, mutta säilytän sen forever, koska se on niin ihana. Superia puuvilla/villa sekoitetta, että se on pehmeä muttei kutita. Iki-ihana pinkki-sinapin keltainen kombo ja tuo mallikin vielä tuunattu Novitan ohjeesta astetta ihanampaan alkuperäisestä tuplanappiriveillä ja pituuden lisäämisellä. 

Aletaan uhkaavasti lähestyä sitä hetkeä kun kohta tulee vuosi, että Moona siirtyi syöttötuoliin sylissä syömisen sijaan. Huhhahhei. On nimittäin 1,5-vuotis neuvola-aikakin jo kalenterissa. Nyt kuitenkin nuuhkin vielä Moonaa tuossa villatakissa ja neiti saa edelleen istua ja syödä tuossa syöttötuolissa. Jospa vaan aikaan voisi tarttua. 

 

BRIEFLY IN ENGLISH

That cardigan was made my mother-in-law for our baby girl. She is super talented and I just love this cardigan to pieces. It has served well and I will keep it forever.