LAPSIMESSUT 2015

Onko Lapsimessut sinulle tuttu juttu juttu? Mulle tämä messu oli uusi kokemus kun käytiin siellä kaveriporukalla viikonloppuna. Vietettiin siellä melkein koko päivä. Mukana oli kunnon äiti-lapsi poppoo. 4 aikuista, 3 pikkuvauvaa ja 2 taaperoa. Naureskeltiin, että ajatuksissa olleet kahvitteluhetket eivät ihan toteutuneet kun vuorovedoin joku oli imettämässä, joku juoksi yhden taaperon perässä, toinen nukutti toista taaperoa ja yksi piti vaunuparkkia. Ympäristönä lapsimessut olivat kuitenkin varsin oiva tällaiselle jengille siinä mielessä, että taaperoille riitti ihmeteltävää erilaisissa leikkipaikoissa ja touhuissa, oli vaipanvaihto- ja imetyspisteitä ja muita samanhenkisiä ihmisiä liikenteessä. Hisseihin tosin piti yleensä jonottaa melko lailla kun lähes kaikki paikalla olijat olivat liikkeellä vaunujen tai rattaiden kanssa. Meillä oli hauska päivä lapsimeiningeissä, mutta kyllä naureskeltiin tilanteelle - oltaisiin oltu vähän erilaisilla messuilla jos oltaisiin oltu messuilemassa pari vuotta sitten ;) 

Monelle äidille messujen parasta antia taisi olla eri vaatemerkkien messuosastot. Ainakin väkimäärästä ja jonoista päätellen Gugguu ja Papu Stories kiinnosti monia. Itsekin innostuin ostamaan Moonalle Gugguun PomPom mekon nuden värisenä.

Muita mukavia osastoja olivat Mainio Clothingin vaatevalikoimaltaan kivan runsas setti, Metsolan miellyttävän väljästi suunniteltu alue ja värikkäät vaatteet sekä kivat leikkitalot, Vallila Interiorin reippaan värikäs lasten valikoiman esittely sekä Chiquitan simppeli ja hyödyllinen banaanin jakopiste.  Maininan arvoinen oli myös Toys R Us:n leikkipaikka-alue, jossa taaperot olisivat hengailleet vaikka koko päivän. 
 


BRIEFLY IN ENGLISH

We visited the Child Fair 2015 in Helsinki this weekend. It was a fun action packed day :)