INTERIOR BLOGGERS FLEA MARKET / SPRING 2015

kirppis1.jpg

Sisustusbloggaajien kirppiksestä on muodostumassa jo pieni perinne/jatkumo/sarja. Vuosi sitten keväällä ensimmäinen laatuaan oli hurja suksee kuten oli seuraajansakin viime syksynä järjestetty Sisustusbloggaajien kirppis ja myyjäiset Pasilan Veturitalleilla. Tänä keväänä kokoonnutaan taas Pasilan Veturitalleille pistämään tavaraa kiertoon.

Meidän kodin irtaimistosta lohkeaa taas täysi pöydällinen ja rekillinen kamaa. Tulossa on virkattua mattoa ja tyynyä ja muuta pientä sisustussälää, asusteita, vaatteita, omia tuunauksia (kuten tuo palloviiri), ja vähän lasten vaatteita kokohaitarilta 68cm-80cm. Kirppiskamojen lisäksi otan mukaan pienen erän printtejäni, joita on myynnissä TÄÄLLÄKIN

SISUSTUSBLOGGAAJIEN KIRPPIS JA MYYJÄISET SUNNUNTAINA 26.4.2015 
Pasilan Veturitalleilla klo 11-16 
Tapahtuman Facebook sivu >> 


BRIEFLY IN ENGLISH

The next interior bloggers flea market will be held on Sunday 26.4.2015 at the locomotive stables in Pasila. You can find the happening's Facebook page HERE (info only in Finnish). I will take with me the stuff in the images above and a bunch of other decorations, clothes, accessories and some children's clothes.