KARKKINEULEITA

karkkineule6.jpg

Pääsin Piipadoon Piian kanssa männätalvena hauskaan projektiin mukaan, nimittäin kuvaamaan syksyllä 2014 NovitanPirkka-lehden ja Fazerin järjestämän #karkkineule -kilpailun töitä. Melkoisen herkullinen case! Kilpailussa tehtävänä oli ideoida ja toteuttaa neuloen tai virkaten jokin Fazerin karkeista inspiraationsa saanut käsityö. Kilpailytöistä löytyi mm. pipoja, lapasia, peitteitä, leluja, tossuja, kasseja ja huiveja. Yllä olevissa kuvissa näkyy hieman kilpailutöiden satoa. Makoisia käsitöitä eikö vain! Jos olisin itse kerinnyt osallistua skabaan, olisin todennäköisesti halunnut suunnitella jonkun supervärikkään Tutti Frutti mekon Moonalle. Kilpailutöissä taisi Mariannekarkki ja salmiakki -aiheiset olla suosituimpia. 

Nyt keväällä 2015 Novita jakaa kilpailutöiden neuleohjeita NovitaKnits -sivustollaan. Karkkineuleohjeita pääset katsomaan TÄÄLLÄ. NovitaKnits.com on uudenlainen interaktiivinen verkkopalvelu, joka lanseerattiin viime vuoden puolella. Siellä voit luoda oman profiilin, johon kirjata käsityöprojekteja ja seurata samalla myös muita käyttäjiä. Minun profiilini löytyy TÄÄLTÄ. Novitan uusista tuulista pysyt kärryillä kun seuraat heitä Facebookissa TÄÄLLÄ.


BRIEFLY IN ENGLISH

I got a chance to participate with Piipadoo blog's Piia in a wonderful project where we photographed Novita's Candy knit garment competition's ( #karkkineule ) knitting works. Here's a few pictures I took. The instructions for some of the knitting projects can be found at the new Novitaknits.com website HERE. My NovitaKnits I knit profile can be found HERE