EASTER OUTINGS WITH A TODDLER & LAPSIMESSULIPPUJEN VOITTAJA

Vielä löydettiin lunta eräästä paikallisesta puistosta. Pääsiäismaanantain ratoksi päätimme tehdä päivän aikana pari retkeä. Toinen aamupäivällä hieman kauempana sijaitsevaan puistoon ja iltasella Moonan ensimmäiselle pyöräretkelle. Lunta löytyi aamupäivällä visiteerastamme puistosta ja pyöräretki tehtiin toki siten, että Moona istui kyydissä eikä millään omalla välineellä yrittänyt liikkua. Puistossa parasta 1,5-vuotiaalle oli liukumäki ja 33-vuotiaalle äidille sattumalta Moonan vaatteiden ja ämpäreiden kanssa totaalinen väri mäts-mäts kiikkulaite (alin kuva todisteena jälkimmäisestä). 

Yleensä en pue Moonaa päästä varpaisiin pinkkiin. En oikeastaan paljoa pinkkiä tai punaista ole itse ostanutkaan hänelle. Mutta kaikki mitä tyttölapsi saa lahjaksi tuppaa olemaan pinkkiä tai punaista joten sitä väriä löytyy kaapeista sitä kautta yllin kyllin. Tänään onnistuin kuitenkin melkoisen pinkkiin lopputulokseen: Takki ja kengät peritty serkulta, housut kirppariostos, pipo Name it (johon itse lisätty pinkki tupsu) ja Donna Wilson huivi second hand löytö. 

 

LAPSIMESSULIPPUARVONNAN VOITTAJA

Lapsimessulippujen arvonta on suoritettu ja liput saa - rumpujen pärinää - Sinikka nimimerkillä SN! Onnea! Sinikalle lähtee henkilökohtainen sähköposti voitosta. Lapsimessujen lisätiedot ja ohjelma löytyy TÄÄLTÄ.

 

BRIEFLY IN ENGLISH

We went to a local park with our baby girl today and still found some snow there even though there's hardly any left anywhere anymore. The slide was our toddler's favourite, the perfect colour match with the swing and Moona's clothes was mine :)