NEW CHAIR & SODASTREAM PLAY WINNER

Voittajaksi Sodastream Play -laitteen arvonnassa selviytyi Minna P kommentilla: Hienoja kuvia! Tuo keltainen Sodastream on niin pirteänvärinen ja kesäinen, että mielellään ottaisi itsellekin sen :)  Onnea Minnalle!

Samalla tässä fiilistelen vielä sitä kaunista ja aurinkoista kevätpäivää kun tein Sodabarin. Täytynee tehdä moinen uudestaan pian! Kuvissa vilahtelee myös meidän uusin tuoli tulokkaamme. Kirpparilta hetken mielijohteesta mukaan tarttunut rottinki tuoli. Se on Moonan lempituoli ja itsekin siitä kovasti tykkään. Hintaa ostoksella ei ollut kuin hassut 7e. Sen kevyt rakenne sopii meidän pieneen olkkariin justiinsa passelisti. 


BRIEFLY IN ENGLISH

The rattan chair in the pictures is our latest furniture find. It is from a local flea market and cost only 7 euros. So a real bargain :)