HAVE A FAB HAIR DAY

Valokuvat: Hanna Heinonen

Koska en osaa olla ilman tuhatta projektia käynnissä ja tykkään olla nettisivujen sekä kauniiden kuvien parissa tekemisissä ja tykkään auttaa mukavia ihmisiä niin olen haalinut äitiyslomani/hoitovapaani aikana monenmoisia pikkuprojekteja. Yksi hyvä esimerkki niistä on Järvenpääläisen Kauneusstudio FABin nettisivu- ja blogiprojekti. FABia pyörittää ihanat ja pirtsakat Hanna ja Krista. Hanna on taitava valokuvaaja ja heillä on parina paljon visuaalista silmää ja ymmärtävät nättien asioiden päälle. Teknisemmät nettisivuhommelit eivät ole kuitenkaan heidän lempijuttuja, joten astuin siinä vähän kehiin jeesimään. He suunnittelivat itse logon ja ottivat valokuvia ja minä loin aineistot ja nettisivut / blogin niiden ympärille. Hirmuisen kiva ja antoisa projekti! Nyt kannattaakin käydä heidän blogissa kommentoimassa mitä mieltä olet uusista sivuista niin voit voittaa tuotepalkinnon, BLOGIIN KLIKS! Kauneusstudio FABin Facebook -sivuilla mainitaan tästä palkintomahdollisuudesta, TÄÄLLÄ NÄIN. Suosittelen seurailemaan tuota blogia jos yhtään tykkää muodin ja kauneuden maailmasta. Tiedän, että siellä on vaikka mitä kivaa juttua tulossa! 

Itsehän olen maailman surkein kampaajalla kävijä. Kaksi kertaa vuodessa on jo kova tahti. Jotenkin kaiken kiireen keskellä nipistän aina omasta ulkonäöstä ensimmäisenä. Muita kohtalotovereita? Välillä olisi kyllä kiva panostaa siihenkin ja kävinkin tässä taannoin Hannan penkissä napsauttamassa vuodessa kasvaneet ylimääräiset pois ja nyt elellään taas polkkapituisen tukan kanssa. Kyllä pienikin muodonmuutos tekee aina terää! Hanna ja Krista ovat ilmiömäisiä ideoimaan ja tekemään mitä erilaisempia juttuja, joten jos haluaa jotain räväkkää niin sitäkin pesee jos näin haluaa! Suosittelen heidän palvelujaan lämpimästi :) 

Tyttöjen menoa kannattaa seurailla myös Instan puolella, heidän hauska meininki välittyy nimittäin sieltä kivasti ja tulee itellekin hyvä fiilis niitä kuvia katsellessa. 

P.S. Vielä on aikaa osallistua SODASTREM PLAY -LAITTEEN ARVONTAAN TÄÄLLÄ!

BRIEFLY IN ENGLISH

I created a website for a Finnish hairdresser / beauty salon called Kauneusstudio FAB. Check out the website HERE.