MIDSUMMER AT OUR SUMMERCOTTAGE

Tämä juhannus oli viileä, kolea ja yllättävän pimeä. Lämpöä toi sukulaisten seura (ja valkoviini) ja luonto tarjosi hämärässä mitä erilaisempia sävyjä auringon laskiessa ja noustessa, johon sumu ja sade toi omat mausteensa. Ja kesäinen ruokahan maistuu säässä kuin säässä. Etenkin kun miehet loihti mini gourmet burgereita savustetun lohen kylkeen. Eli ei varsinaisesti voi valittaa. 

Siinäkin mielessä juhannuksen vietto oli erilainen, että olimme ensimmäistä kertaa kahdeksaan vuoteen erossa kaveriporukastamme. Sukulaiset ja oma mökki kyllä toimi hyvin eroahdistukseen :) Lisäilin kuvia jonkun verran instaankin juhannuksena ja tuo kännykällä napattu sumuinen auringonlaskukuva oli selkeästi muidenkin mieleen. Se oli ihan kreisi momentti. Luonto pisti parastaan ja minä ihastelin terassilla Bulmers kädessä. Nyt paluu arkeen, mutta kesäinen fiilis on selkeästi nousussa juhannusmökkeilyn ansiosta, joten voin edetä uuteen viikkoon kepein askelin. Toivottavasti kaikilla oli ihana juhannus! 


BRIEFLY IN ENGLISH
We celebrated midsummer at our summer cottage. It has been a cold June here in Finland, but I finally got into summer mode nevertheless. Hope you had a nice weekend!