LATEST TODDLER CLOTHING BUYS & A KNITTED TUBE SCARF

vaatteet6.jpg
vaatteet5.jpg

En käyttänyt meidän 1v 8kk tytöllä viime talvena vielä huiveja juurikaan. Kauluri-pipo-haalarin-kaulus+huppu-yhdistelmä toimi vallan mainiosti eikä erillisille huiveille ollut tarvetta. Ensi syksyä ajatellen ja näillä surkeilla kesäilmoilla jo melkeinpä tätä ajatellen kudoin taaperollemme tuubihuivin. Halusin jotain aivotonta tekemistä, joka valmistuu nopeasti ja josta on hyötyä. Huivin teko toimi siihen hätään varsin mainiosti. Väriyhdistelmäkin syntyi sen kummempia suunnittelematta kassissa mukana olleista langoista. Kudoin suoraa putkea koko ajan oikein ja neuloin huivin päät yhteen tuubiksi kun kaistale oli tarpeeksi pitkä. Minun mielestäni siitä tuli vallan kiva, mutta tuotteen käyttäjä ei ollut siitä kovin innoissaan - ei suostunut laittamaan sitä kaulaan ja heitti sen toistuvasti lattialle kun yritin tarjota sitä ja selittää, että äiti on sen sinulle rakkaudella tehnyt ;) Toivotaan, että syksyyn mennessä hän sille lämpiäisi.  

Muita taaperon vaateuutuuksia päätin esitellä tässä samalla lähinnä siksi, että olen niistä itse niin iloinen ja toiseksi, koska taapero ei tosiaan suostunut pitämään kaulaliinaa kaulassa kahta sekuntia pidempään niin piti keksiä joku muu tapa demonstroida ja esitellä huivia. 

Kukallinen bomber takki ja kirsikkashortsit / Lindex
Vaalean sininen villatakki, vaalean vihreä paita ja persikan väriset shortsit / Zara kids
Siksak -kuvioiset shortsit / H&M


BRIEFLY IN ENGLISH
I knitted the scarf for our 1 year 8-month old toddler and have bought a few new clothing pieces for the summer. The clothes are from Lindex, Zara Kids and H&M.