KESÄKEMUILLA

kesäkemuilla5.jpg
kesäkemuilla3.jpg
kesäkemuilla8.jpg
kesäkemuilla20.jpg

Kesähengailu, askartelu, kivojen blogimimmien seura, Mikkelin hoodit ja hyvä sapuska kauniissa maalaismaisemissa on resepti taattuun mukavuuteen. Ilahduin kun kuulin, että Pilkkeitä -blogin Piia ja Projektila -blogin Katja järkkäävät tällaisen kesäkemuillan ja vieläpä kun pääsin itsekin osallistumaan! 

Yhteinen kivan päivä alkoi Mikkelin Kenkäverossa, mutta siitä myöhemmin lisempää. Kenkäverosta suunnattiin Piian kesäpaikalle, jota hän on somistanut ja koristanut niin somasti. Ihastuttavat tapettivalinnat, pihalta poimitut kukkaset ja leppoisa tunnelma tekivät paikasta ihastuttavan. 

Ja olihan meillä kovin kivaa puuhaakin. Tytöt olivat suunnitelleet tehtäväksi wall hanging koristeen ja origami tyyppisen paperiaskartelun. Paperituunailut tehtiin Harjun Paperista saaduilla papereilla*. Myös Kauniste oli muistanut meitä kesäkemuilijoita pienellä paketilla*. Ja jotta suut pysyivät kosteutettuina tuunailujen ajan oli Mikkelissä sijaitseva Saimaan juomatehdas muistanut meitä luomusiidereillä ja oluilla*

Kaiken söpöyden ja ihanuuden keskellä oli aivan huippua tuunailla ja sainpa tehtyä jotain valmistakin. Nimittäin tuon vaalea roosa - sinapin keltainen - valkoinen seinäkoristeen. Hain pihalta kepukan, johon solmin kuteen pätkiä. Osan letitin ja osan jätin suoraksi. Päät leikkasin vinoon, joka antoi hauskan muodon koristeelle. 

Mutta ei se päivä ollut pelkkää söpöyttä täynnä, se oli täynnä myös naurun remakkaa, nokkelaa jutustelua ja niin kovin maukasta ruokaa. Nää tyypit on aivan huippuja: PiiaKatja, Rilla, Heidi, ja Melina. Kiitos kivasta päivästä teille kaikille! Lue Piian blogipostaus kemuista TÄÄLTÄ

P.S. Heidi tekee ihan parhaat hidastetut videot ;) 

* tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan

 

BRIEFLY IN ENGLISH

I spent a lovely weekend with PiiaKatja, Rilla, Heidi, and Melina. Piia from Pilkkeitä blog and Katja from Projektila blog had organized a lovely blogger's party where we made wall hangings, did some paper art, and enjoyed lovely food in great company. Here's some images of our lovely weekend at Piia's summerplace. Thank you girls, it was awesome!