MAP POSTER FROM MAPIFUL

Bongasin Time of the Aquarius blogista Mapiful palvelun, joka tekee valitsemastasi sijainnista karttajulisteen. Tiesin heti, että haluan tilata äipälle yllärilahjaksi mökille mökin koordinaateista julisteen. Tilaus oli helppoa, toimitus nopeaa ja lopputulos kaunis. Suosittelen! Meidän Mustikkavuori -juliste löysi heti paikan mökin eteisestä. Kuvatessa tuli muuten ihan kreisi valoilmiö, joka näkyy toisessa kuvassa!  Mistä paikasta sinä tekisit karttajulisteen?

BRIEFLY IN ENGLISH

I read about Mapiful from Time of the Aquarius blog. Mapiful provides a service where you can choose any place in the world and design your own unique map poster about it. I knew right away that I want to order one for my mum as a present from our summer cottage coordinates. Ordering was easy, delivery fast and the end result really beautiful. You should definitely try it too!