HIUSHUONE HEMMA

Ihailen ahkeria, aikaansaavia ja omia unelmiaan toteuttavia henkilöitä. Olen ilokseni tavannut tällaisia henkilöitä paljon ja yksi heistä on Liisa, Hiushuone Hemman omistaja ja perustaja. Liisa on pistänyt pystyyn juuri sellaisen oman kampaamon kuin hän on halunnut ja sekös on aivan upeaa! Autoin tyttöjä nettisivujen hiushuonehemma.fi luomisessa ja kävinpä kuvaamassa näitä nättejä kampaamon neitejä heidän uusissa tiloissaan. Kauhian kiva projekti! Liisa ja Katja loihtivat upeita tukkia harva se päivä ja ovat ihastuttavia tyyppejä! Eli jos satut pyörimään / asumaan Järvenpään alueella niin käypä testaamassa Hiushuone Hemma, se on kaunis kampaamo hieman keskustan ulkopuolella, josta saat kauniin tukan lisäksi varmasti iloisen mielen.
 


BRIEFLY IN ENGLISH

 I created the hiushuonehemma.fi website for these lovely ladies and took photos of them as well. What a lovely hair salon they have! 

BEAUTY, DESIGNTaruComment