BACK TO THE ROOTS

Jos tykkäät maanläheisestä meiningistä, kauniista käsitöistä ja pelkistetystä tyylistä lapsille tämä on sun juttu: sisustustoimittaja ja Varpunen -blogin kirjoittaja Susanna Vento on suunnitellut Novitalle pienen malliston lasten vaatteita ja asusteita. Kaksiväriset tossut ovat niin herkulliset kaikessa yksinkertaisuudessaan, että ne lienee pakko pistää puikoille tässä iltojen viiletessä ja pimentyessä. Puikot käteen, langat viereen, lasi valkkaria lähettyville ja viltti jalkojen päälle ja kattaus on valmis. Ohjeet löytyvät uudesta Novita Syksy 2015 -neulelehdestä. Herkullinen paketti sekin kaiken kaikkiaan. Kannen maanläheinen värimaailma iskee tähän daamiin tällä hetkellä täysillä. Tänään ei kerkeä enää aloittamaan, koska myöhä, mutta pian. Pian on syksyn neuletöiden aloitus käsillä. I can feel it. 


BRIEFLY IN ENGLISH

The new Novita fall 2015 magazine includes the instructions to a collection designed by Susanna Vento who writes Varpunen -blog.  The collection is simple, beautiful and scandinavian. Back to the roots.