HAKOLA: SOFAS & MORE

(BLOGIYHTEISTYÖ)

"Saanko varastaa huomiosi hetkeksi? Tämä ei ole pelkkä yritysesittely, tämä on minun perheeni, minun, Isäni ja Paappani tarina." Näin lukee Hakolan uudistuneilla nettisivuilla. Tämä lausahdus on jotenkin pysäyttävä. Ja tärkeä.  Katso TÄMÄ video niin ymmärrät. 

Perheyritys Hakolassa on valmistettu huonekaluja jo yli 50 vuoden ajan. Nyt Annaleena Hämäläinen on päättänyt jatkaa paappansa ja isänsä yritystä ja uudistanut sitä rohkeasti aikana, jolloin muut toimijat alalla supistavat toimintaansa. 

Kun tuli aika hankkia kotiimme uusi sohva tiesin heti mistä sen haluan hankkia. Olen ihaillut Hakolan ja Annaleena Hämäläisen designia jo kauan ja halusin tukea suomalaista puuseppäosaamista. Kotimaisen huonekaluvalmistaja Hakolan sohvavalikoima houkutteli siis niin visuaalisesti kuin ajatuksenakin. Malliksi valikoitui Hakolan uudesta valikoimasta 3:n istuttava Cosy sohva. Se on suunniteltu erityisesti perheisiin, joissa elämä saa näkyä ja se jos joku on meidän perheeseen istuva konsepti. Alle 2-vuotiaan taaperon kanssa elämä todellakin näkyy ja irroitettavat päälliset ja vesipestävä kangas on sohvassa hyvinkin tärkeä piirre. Sohvan runko on massiivipuuta ja vaneria ja tyynyjen sisällä on ihanan pehmeä höyhensekoite ja vaahtomuovi. Sohvaan on saatavilla kaksi jalkavaihtoehtoa; koivu tai musta metallijalka, joista meille valikoitui puujalka. Sohvan on suunnitellut ihastuttava Annaleena Hämäläinen ja se on valmistettu Etelä-Pohjanmaalla, Jurvassa. 

Sohva on elänyt kanssamme jo tovin ja olemme olleet siihen kovin tyytyväisiä. Se istuu täydellisesti meidän kompaktiin olohuoneeseemme ja sen kangasverhoiluvaihtoehtoista kaikki olisivat olleet varsin oivia, mutta pitkän pohdinnan jälkeen päädyimme harmaaseen. Rakastan sohvan kevyttä ilmettä sen silti ollessa houkutteleva ja pehmeä. Voin lämpimästi suositella Hakolan Cosy sohvaa ja kerron mielelläni tarkemminkin kokemuksiamme jos jollakulla herää siitä kysymyksiä!

Hakolan uusi Sofas&More -konsepti tekee huonekalujen ostamisesta mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Digitekemisen ystävänä arvostan, että Hakola Sofas&More -konseptin ytimenä on kattava ja varsin kaunis verkkosivusto, joka tarjoaa asiakkaalle virtuaalisen showroomin, mahdollisuuden tutustua tuotteisiin kattavan tuotetiedon, tarinoiden, kuvien ja videoiden avulla. Tilatut tuotteet saat kotiisi ilman toimituskuluja 2 viikon kuluessa. Tutustu tällä viikolla avattuun verkkokauppaan TÄÄLLÄ

Kauniin suomalaisen designin ystäville tiedoksi, että Annaleenalla on sormet pelissä myös hänen ja kollegoidensa kanssa perustetussa Madebymemm -yrityksessä, joka suunnittelee ja myy Saaremaalla valmistettuja mattoja. Kirjoitin Madebymemmistä aiemmin TÄÄLLÄ. Ahkera, aikaansaava, luova ja ihana tyyppi tuo Annaleena! 

Kiitos Annaleena ja kiitos koko Hakola. On mahtavaa, että olette ja teette mitä teette! 


BRIEFLY IN ENGLISH

Hakola is a family owned Finnish furniture business that designs and produces sofas and other furniture. I can highly recommend their top quality products. Our new sofa is from their new collection. You can find the Hakola webshop HERE.