CALI HOME

Meidän Kalifornian koti alkaa olla siinä kunnossa, että täällä voi mukavasti eleskellä; kaikilla on sängyt missä nukkua, on tuolit missä syödä, on sohva missä löhötä, telkku mitä katella, astioita mistä syödä. On purkinavaajaa, uusia My Little Pony -poneja, lakanoita, blenderi ja vaikka mitä. Mikään sisustuskukkanen tämä lafka ei vielä ainakaan ole, mutta koitamme mahdollisimman pienellä tehdä tästä oman näköistä. Hulluna ei haluta isoja ja kalliita sisustushankintoja tehdä, koska jossain kohtaa täältä muutetaan takaisin Suomeen ja koitetaan välttää megapaluumuuttokuormaa. Muutama käyttämämme kikka millä tehdä edullisesti kämpästä oman näköinen: 

  • Epämääräisen sälän piilottamiseen käytämme kivojen kauppojen kivoja paperikasseja, jotka on sijoitettu avohyllykköömme (joka on muuten Ikean Ivar hylly)
  • Avohyllyissä säilytetään esillä lippiksiä, aurinkolaseja ja muuta kivannäköistä accessories sälää
  • Olemme heti ekoina viikkoinamme ostaneet Moonan kanssa askartelusälää, näteimmät maalipurnukat ovat esillä avohyllyssä.  
  • Ostimme muutaman kasvin. Iisi tapa tuoda kodikkuutta (katsotaan tosin kuinka iisiä palmukasveja on pitää elossa sisällä ;) 

 

BRIEFLY IN ENGLISH

First images of our California home after we've acquired all the necessities. We try to make it look like home with having nice little things for show in our open shelf (the shelf is Ivar from Ikea).