CUPCAKE ATM

Losiin netissä tutustuessani törmäsin asiaan nimeltä Cupcake ATM eli kuppikakkuautomaatti. Se oli niin herkun kuuloinen ja herkun näköinen juttu, että se meni heti must see -listalle. Viime viikonloppuna sinne sitten vihdoin pääsin ja olihan se nyt kaikin puolin niin herkku. Cupcake ATM on Sprinkles nimisen leipomon automaatti. Harmikseni itse automaatti oli suljettu, mutta onneksi vieressä oleva varsinainen leipomo oli auki ja pääsin sieltä hakemaan nimikkokuppikakun eli Sprinkles cupcaken. Sprinkles on ilmeisesti avannut maailman ensimmäisenä kuppikakkuleipomon ja cupcake-automaatteja löytyy ympäri jenkkilää mm. New Yorkista ja Las Vegasista Losin lisäksi eli kyse on ihan kuppikakkuleipomoiden kermasta. Katso kaikki Cupcake ATM sijannit TÄÄLTÄ.

Tämä kyseinen automaatti löytyy Los Angelesista Beverly Hilsin alueelta, aivan Beverly Hills -kyltin ja Rodeo Driven lähettyviltä. Eli kuppikakkuretki kannattaa yhdistää sen alueen kierrokselle. 

 

BRIEFLY IN ENGLISH

We visited the cute Sprinkles Cupcake ATM last weekend in Los Angeles. Unfortunately the ATM was closed, but luckily the actual bakery was open so I was able to buy me one of those treats from there. The ATM is located in Beverly Hills, near Rodeo drive and the Beverly Hills -sign. If you visiting Beverly Hills, you should definitely add this on your route, if nothing else, at least for eye candy :) Check all the Sprinkles ATM locations HERE