THE GIRL WITH THE GOLDEN BOOTS

Lasten kenkiä löytyy nykyään niin monenmoista ja kirjavaa, että on suorastaan vaikeus valita millaiset popot lapselleen ostaa. Mutta kunnon talvikengissä valikoima on, ainakin ihan peruskaupoissa, melko suppea. Tästä syystä joulupukin toivelistalla meidän tyttärelle olin listannut muutaman vähän erikoisemman vaihtoehdon. Moona sai kuin saikin joulupukilta kultaiset talvikengät talvipäiviä piristämään! Ne ovat saaneet kovin paljon ihailua osakseen. Lahjan saajakin (tuolloin 2v 2kk) paketin avatessaan totesi hyvin ihastellen 'Ompa tyylikkäät kengät!'. Tyhjentävästä ilmaistu, sillä sitähän ne nimittäin juuri ovat, tosi tyylikkäät talvibootsit :) 

Käyttökokemuksetkin ovat olleet hyvät. Moona saa kengät itse helposti jalkaan, ne pysyvät jalassa, kengät ovat todella lämpimät ja pitävät myös vettä hyvin. Ne ovat merkkiä Rubber Duck ja niitä saa ostettua ainakin Babyshop.fi:stä. Kengät ovat olleet ahkerassa käytössä päivittäin pakkaskeleillä ja saaneet jo vähän kuluman jälkiäkin kuten lähikuvasta näkyy. Jonkin ihmeen takia ne vilahtivat Instassakin vasta eilen, mutta päiväkodissa, ja lähipiirissä ne ovat jo tuttu näky. The girl with the golden boots. 

 

BRIEFLY IN ENGLISH

Our daughter got these super cool golden winter boots as a Christmas present and they have been a hit ever since. They are as practical as they are pretty.   Rubber Duck