BIG BOY FELIX'S 1-YEAR BIRTHDAY PARTY

Tänään juhlittiin hyvien ystäviemme Felix pojan 1-vuotis synttäreitä. Felixin äidin Helin blogia voit lukea TÄÄLTÄ. Meidän kaveriporukasta on nyt monella jo ainakin 1 lapsi ja onkin naurettu, että kun kaikilla on nyt pieniä lapsia, että meidän juhlat ovat nykyään vähän eri tyyppisiä kuin ennen ;) Vaikka vanhaa vapaampaa ja villimpää aikaa aika ajoin kaiholla muistellaan niin on tämäkin aika nyt niin ihanaa ja erilaista ja arvokasta. Nyt nuorinkin meidän jälkeläisistä on täyttänyt 1 vuotta (tai ainakin melkein kun Felixin oikea synttäripäivä on vasta ensi viikolla :) ) Niin ne ajat muuttuu ja elämä vie eteenpäin.

Juhlissa ihastelin tarjoilujen makoisuuden lisäksi taas kerran isäntäväen kaunista kotia. Ovat sen niin nätiksi laittaneet. Aijai. Moona viihtyi kodassa ja muutenkin pienet kaverit ja sankarin lelut kelpasivat viihteeksi. 

Onnea vielä ihana söpö Fexu!!! 

BRIEFLY IN ENGLISH

We celebrated our friends Felix boy's 1-year birthday party today. Such a beautiful home and little one year-old. We had such a lovely time all in all.