LOVELY YELLOW DRESS

Bongasin joku aika sitten TÄLLAISEN BLOGIPOSTAUKSEN. Laitoin siltä istumalta viestiä blogin kirjoittajalle, että jos hän on ikinä tuota mekkoa myymässä niin ilmoittaudun jonoon ostajaksi. No minunhan kävi niin onnekkaasti, että blogin pitäjä ja mekon tekijä Maija möi mekon minulle! Voi sitä iloa! Maijan Ukkonooa -blogiin pääset TÄSTÄ.

Mekko on vielä hieman iso Moonalle, mutta se pääsi heti käyttöön pääsiäisenä Moonan virpomisasussa. Ja neiti itse oli mekosta aivan fiiliksissä ja pomppi ja hyppi se päällä pääsiäisenä leikkiessään pupua. Pääsiäsiasusta kuvia näkyikin jo täällä blogin puolella TÄSSÄ POSTAUKSESSA. Nyt vain odotetaan, että neiti vähän kasvaa niin mekko pääsee arvoiseensa runsaaseen käyttöön! 

Muita Maijan valmistamia lastenvaatteita ja -asusteita voipi ostella tällä hetkellä Maker's Marketista TÄÄLTÄ ja niitä myydään myös Helsingissä hänen putiikissaan nimeltä Rõõm, osoitteessa Helsinginkatu 17. Vielä loppuun so kiitos Maijalle! Olet taitava mekontekijä <3 

 

BRIEFLY IN ENGLISH

I saw this lovely yellow dress in Maija's Ukkonooa blog and instantly fell in love with it. I was so lucky that Maija sold the dress to me when I contacted her about it. I am so happy. The dress is still a bit big for Moona, but it is so lovely and I can't wait that Moona grows a bit more so she can use the dress more.