THE FIRST OF MAY

vappu6.jpg

Kaiken maailman kiireiden ja kiireisen kevään takia päätimme, että vappuna ei tehdä ihmeitä. Oltiin aika lailla kotosalla ja käytiin vain vapputorilla päiväsellä näin vappupäivänä. En laittanut kotiakaan vappuasuun, koska en ole jaksanut/kerinnyt edes siivota kunnolla. Ruoan jälkeen herkuteltiin kuitenkin anopin tekemillä munkeilla ja päätin hetken mielijohteesta laittaa sentään ne pöytään vapun hengessä. Kaivoin lahjapakkauskätköistä vihreää lahjanarua, laitoin Moonalle puhalletut ilmapallot ja hänen ponikokoelmansa pöytään. Saatiin sillä vähän vappuhenkeä meillekin :) Ei vaatinut paljoa, mutta teki ison eron tunnelmassa kuin, että oltaisiin vain vedetty munkit naamariin ruoan perään. Eikös se ole nyt kesäkausi virallisesti korkattu? Ihanaa toukokuuta immeiset! 

 

BRIEFLY IN ENGLISH

Our First of May table decoration made of what I found from the house.