HAKOLA HOME SHOWROOM

Perjantaina oli kivat pippalot kun Hakola ja Havi järjestivät kesätapahtuman Hakolan uudessa kotishowroomissa. Kotishowroom on osuva nimike paikalle, koska kyseessä on Hakolan luovan johtajan ja suunnittelijan Annaleena Hämäläisen ja hänen perheensä uusi koti, jonka sisustuksesta pystyi bongaamaan liudan Hakolan tuotteita. Niistä ja muista kauniista huonekaluista ja sisustuselementeistä syntyi ihastuttava kokonaisuus. Asunto itsessään oli huikea ja sen isojen ikkunoiden takaa näkyvät vehreät maisemat loivat kuin taulun, joka soljahti osaksi sisustusta. Olohuone sijaitsi korkealla, joka loi teki oman osansa tilan vaikuttavuuteen. Olohuone/keittiöalue kehysti niiden vieressä olevaa parveketta. Ulkotilan kutsumista pelkäksi parvekkeeksi on melkoinen understatement, koska tila on iso ja niin vahvasti osa sisätiloja isojen ikkunoiden takia. Tämän tekstin alapuolella olevista kuvista oikeanpuolimmainen on otettu olohuoneesta ikkunan läpi parvekkeelle/terassille. Se kuvastaa miten vahvasti tila on osa sisäosien kokonaisuutta. Suorastaan huikea koti. Inspiraatiota jäi reilusti takataskuun!

Asunnon sisustuksesta haluaisin kertoa enemmänkin etenkin kuvin, mutta kävi kämmähdys ja unohdin kamerani kotiin. Menin pippaloihin ystäväni Helin kanssa ja sain napsia muutaman kuvan hänen kamerallaan (olipas muuten outoa käyttää vierasta kameraa!), joten nämä kuvat ovat sekoitus kuvia Helin kamerasta ja kännykkäkuvista. Kiitos Helille kuvalainasta! :) 

Sisustuksesta mieleen jäi etenkin

a) tummaksi sisustettu vanhempien makuuhuone. Hetken mietin miksi huoneen tunnelma oli niin vahva ja tajusin, että yleensä tummaksi maalataan vain yksi tehosteseinä, mutta tässä huoneessa oli kaikki seinät tummia, tummat tekstiilit, ja tummahkot lattia ja kattokin. Niin tunnelmallinen tila, että voin kuvitella, että siellä uni maistuu. 

b) Riippu -hylly, joita olohuone/keittiö alueella oli esillä kolme. Miten hyvältä se näyttikään ikkunaa vasten! 

c) lasten huoneen veikeä tunnelma. Sinne soljahti ihastuttavasti Play -sohvapöytä, joka ilahduttaisi kyllä niin kivasti huonetta kuin huonetta. Tapahtumaan pöytä oli katettu Havin Muumi-kuosisilla serveteillä.

d) kylppäri ja wc:t. Niistä ei valitettavasti ole yhtään hyvää kuvaa, joten ne teidän pitää kuvitella. Kaikkia niitä yhdisti rouhean oloiset tummahkot seinät ja kultaiset hanaelementit. 

e) Woody pöytä ja sohvapöytä. Need I say more?

Tapahtuma oli rento ja kesäisen letkeä. Aurinkoa riitti iltaan asti ja tuntui, että se perjantai-ilta todellakin aloitti kesän. Kiitos Hakolalle ja Haville juhlista! 

BRIEFLY IN ENGLISH

I visited Hakola home showroom last Friday. The showroom is Hakola's creative director Annaleena Hämäläinen's home. The house was amazing and the event relaxed. What a beautiful home!