SPRING OUTFIT

haalari1.jpg

Näin tämän haalarin kuvan joskus jonkun Instagram tilillä ja selvitin siltä istumalta mikä kyseinen haalariasu oli, koska se oli pakko saada Moonalle. Oli vaan pakko. Vaikka se ei varmasti ole lastenvaatteista se kaikista käytännöllisin, mutta silti. Uskon, että tiedätte varmaan tuon tuollaisen lastenvaatepakko-ostostilanteen - tiedän ainakin monia, joille on tullut sama tilanne vastaan ;) Pystyin kuitenkin olemaan tilaamatta sitä heti, mutta kun näin sen livenä Punavuoren Peikossa niin sehän nyt vaan oli sitten pakko ottaa mukaan. 

Haalari on Bang Bang Copenhagenin, jonka valikoimista meikäläiseen uppoaa oikeastaan kaikki. Kyseisen merkin vaatteet ovat niin ihastuttavan ja reippaan leikkisiä ja kauniita. 

Moonan omin sanoin: Nyt on kevät, voi pitää kevätvaatteita. Tänään oli niin mahtavan ihanan aurinkoinen ja lämmin ilma ja me olimme menossa kaverin lapsen 4-vuotis synttäreille eli oli oikein oiva tilaisuus pistää haalariasu käyttöön. Se on ihana ihana ihana ja Moona on ihastunut siihen myös <3 Money well spent :)

 

BRIEFLY IN ENGLISH

I had bought this super cute overall for Moona from Bang Bang Copenhagen. Today it was a sunny spring day and we went to a 4-year birthday party so what a perfect situation to test the new outfit. The overall is super super super lovely and Moona loves it as well. Money well spent I would say :)