SUMMER BRUNCH

Meille kesän virallinen startti tänä vuonna taisi olla meillä kaveriporukan kanssa pari viikkoa takaperin järkätty brunssi. Samanlainen sattui olemaan samoihin aikoihin viime vuonnakin, eli tämähän on suorastaan jo perinne. Nyyttäriperiaattella, auringon saattelemana, rennosti ja lähipiirin porukalla. Parasta. Siksi myös kuvat ovat huonoa laatua - koska ei jaksanut edes katsoa onko asetukset oikein (no ei ollu). Siksi myös kattaus oli mitä oli - koska kaikki vaan tyrkittiin sinne mihin mahtui, niissä astioissa mitkä sattui käteen osumaan. Siksi myöskään "valmiista" brunssipöydästä ei ole kuvaa - koska on kivempaa syödä kuin ottaa kuvia. Ei mitään kaunisteluita vaan sitä oikeaa elämää. Mun Snapchatissa (Taru-Tarzan) löytyi tuolta päivältä pari videon pätkää, joista yhdessä ystävänikin sanoi, että ei se haittaa että ei ole valmiista pöydästä kuvaa, koska elämä ei ole valmiita pöytiä ja kattauksia vaan sitä sotkua ja syömistä, että tällaista se oikeasti on. Ihanaa. Oltiin sisällä ja ulkona ja siellä täällä. Lapset ja aikuiset sekaisin.  Ihanaa. Takapihan omenapuutkin kukki. Ihanaa. 

 

BRIEFLY IN ENGLISH

We officially started the summer season couple of weeks ago with a brunch with our friends at our home. It was sunny, relaxed and so much fun.