THE SUMMERHOUSE BALCONY / "BEDROOM"

Kolmas "huone", jonka esittelen mökkimme parven sisustuksesta on nimeltään "makkari" eli "bedroom". Parven "playarea" alueen esittely löytyy TÄÄLTÄ ja "Grandma's" TÄÄLTÄ

Kuten edellisessä postauksessa mainitsin, parvelle lisättiin keskelle valkoinen verho, jotta parven eri alueet olisi hieman rauhoitettuja omiksi tiloikseen. Verho rajaa parven toisen pään kahteen eri tilaan ja antaa vähän näkösuojaa jos vastapäisessä sängyssä nukkuu joku toinen porukka. Se sopii mielestäni kivasti juuri tämän makkariksi kutsutan tilan ilmeeseen. Siellä kaikki on valkoista ja rauhallista ja rentoa. Suurin osa tässä tilassa käytetyistä tavaroista löytyi meiltä kotoa: meidän vanha päiväpeite, kori, tyynyt, juliste kehyksineen ja karvamatto. Sängyn patjatkin ovat meidän vanhan sängyn patjat. Seinään ostettiin Ikeasta Ranarp lamppu. Seinään kiinnitetty pieni leipäkori löytyi mökiltä. 

Kuvissa näkyvä vauvan kehto on isäni yllätyslahja meille kun tyttäremme syntyi. Kehto on hänen itse suunnittelema ja tekemä. Se on ihana ja tärkeä ja arvoisellaan paikalla mökillä tallessa - mökillä, jonka myös isäni on rakentanut <3

Kyllä tuolla kelpaa kölliä :) 

 

BRIEFLY IN ENGLISH

This is the third area I decorated at our summer house balcony. Playarea was introduced HERE and Grandma's HERE