DOCK 100

Nyt on pienen kohderyhmän vinkki vinkkilöinen tiedossa. Eli Hyvinkäällä asuvat hoi! Käykää ihmeessä Laituri 100:ssa vielä kun kerkeätte! Laituri 100 on pop-up baari Hyvinkäällä kesän 2016 ajan. Baari ja terassi aukesivat 4.6 ja on avoinna tasan 100 päivää. Hauska idea mielestäni! Paikka pyörii siis noin syyskuun puoliväliin saakka.  Laituri 100 on baari ja ravintola, jonka ymmärtääkseni ovat laittaneet pystyyn nuoret ravintola-alan ammattilaiset.

Laituri 100 tarjosi sunnuntaisin brunssia ja kuvat ovat toiselta brunssivierailultamme tässä raflassa. Valitettavasti brunssia ei enää tälle kesälle saa, mutta luin heidän FB-sivuiltaan TÄÄLTÄ, että tällä hetkellä sieltä saa myös lounasta arkisin. Selkeästi asiakkaiden toiveita kuunnellaan ja ravintolan toiminta on todella aktiivista; On burgeri skabaa paikallisen legendaarisen burgeripaikan kanssa, back to school bileitä, Pokemon iltoja, keikkoja, standuppia ja vaikka mitä. Itse ei tosin pienen lapsen vanhempina päästy näistä iltatapahtumista nauttimaan, mutta kuulostavat kivalta nekin. Tämä ei ole maksettu mainos vaan olen aidosti iloissani ja onnessani, että a) Hyvinkäällä tapahtuu jotain tällaista kivaa ja b) että nuoret uskaltavat ottaa riskejä ja tehdä jotain kivaa. Hyvä Laituri 100! Menkää sinne äkkiä! 

P.S. Terassi on iso ja viihtyisä!
P.P.S. Lapsille on hauskat minipallomeret

 

BRIEFLY IN ENGLISH

There is a cool pop-up bar/restaurant in my hometown which served brunch on Sundays. We really liked the food and the whole place. The bar is called Dock 100 and it is open for 100 days during the summer of 2016. Cool idea!