CALIFORNIA HERE WE COME

Tähän blogipostaukseen sopisi taustamusiikiksi esim. Phantom Planetin California tai meidän reissun teemabiisiksi noussut Coldplayn Adventure of a lifetime. Tarkkasilmäisimmät seuraajat ovat varmasti jo huomanneet sosiaalisen median kanavista, että meidän perheen sijainti on vaihtunut etelä-Suomesta etelä-Kaliforniaan. What a change right? Olemme siis muuttamassa vielä määrittelemättömäksi ajaksi Kaliforniaan mieheni työkuvioiden puitteissa. Tämä on luonnollisesti iso muutos koko perheellemme ja siten myös blogilleni. Olemme todella innoissamme tästä ainutlaatuisesta mahdollisuudesta lähteä seikkailuun koko perheenä. Olen toki asunut ulkomailla useaan otteeseen ennenkin, mutta aiemmin olen ollut liikenteessä aina yksin ennen perheemme perustamista. Eli nyt tilanne on hieman erilainen. Asuminen ulkomailla ei sinänsä jännitä tai pelota, koska kaiken tutun ja turvallisen jättäminen taakse on tullut koettua jo kolmeen kertaan, mutta miehen ja lapsen kanssa lähteminen on aivan uutta ja erilaista. Ja kyllähän sekin on varsin oleellinen asia, että ensimmäistä kertaa siirryn toviksi johonkin lämpimään paikkaan, jossa ei koko ajan sada (vrt. aiemmat ulkomaan kotini: Englanti ja Tanska) ;) 

En ole tämän uusimman blogini perustamisen jälkeen juurikaan kerennyt päivityksiä tekemään, mutta nyt asiaan on tulossa muutos. Haluan kirjata kaiken kokemamme tänne digitaalisiin kirjoihin ja kansiin, koska a) nyt siihen on mahdollisuus, b) tämä on helppo tapa kertoa läheisille mitä meille kuuluu ja c) haluan jakaa kokemuksiamme ja näkemiämme asioita josko niistä olisi jollekin hyötyä ja iloa. Kaikessa tietenkin pitäen sen oman visuaalisen kulman ja kevyen painotuksen sisustukseen ja sellaiseen kaikkeen kauniiseen. I know you know what I mean. 

Olemme olleet Los Angelesissa nyt 2 kokonaista päivää ja yhden illan. Jetlag alkaa todennäköisesti huomenna jo helpottamaan, koska pikkuneitikin nukkui ensimmäistä kertaa pääsääntöisesti täällä yöaikaan. Toisin kuin vielä edellisyönä kun hän heräsi "aamuun" klo 23.50 ;) Äsken herättiin täällä 5.30, mutta se nyt on jo ihan ok:n puitteissa. Alkuun tukipisteemme on tosiaan Losissa, josta käsin etsitään meille asuntoa vähän pidemmäksi aikaa. Suuntana on Orange County tässä Losin alapuolella. Jotkut varmaan muistavatkin ysikytluvun OC TV-sarjan, jonka tunnusmusiikkina toimi juuri tuo alussa mainitsemani Phantom Planetin California biisi. Niihin maisemiin ja tunnelmiin siis. Palaan juttuihin pian! Kylläpä onkin ollut blogijuttuja ikävä! 

Yllä olevat kuvat ovat ensimmäisiä kännyräpsyjä tänne saavuttuamme. Parempaa laatua ihan oikealla kameralla sitten seuraavaksi :) 

 

BRIEFLY IN ENGLISH

The theme song to this blog post could be for example Phantom Planet's California  or Coldplay's Adventure of a lifetime which is our theme song for this trip. We have changed our location from southern Finland to southern California. What a change right? We have been relocated here for a while because of my husband's job. We are really glad about this opportunity to see California from this perspective. I have lived abroad a few times before in England and Denmark, so I am happy now to be somewhere where it is warm and sunny :) 

I have not had the time to update my blog during the past year or so properly. But there will now be a change to that as I want to share our experiences here now so that our friends our family know what we are up to and also people coming to southern California can find useful information. 

We have been in Los Angeles now for 2 whole days and wish that jet lag will be going away soon so we can properly start exploring our new neighbourhoods. We will try to find a short-term lease from the Orange Country area. More about that later. For now, I am happy to be back blogging :)