HIP VENICE STUDIO

Californian reissumme alkoi Venicestä Los Angelesista. Paikka valikoitui melko pitkälti Airbnb kämpän myötä. Olemme olleet täällä nyt 4 päivää ja vielä oleskellaan pari yötä ennen kuin pääsemme muuttamaan pysyvämpään kotiimme Irvineen Orange Countyssä. Ollaan oltu tosi tyytyväisiä tähän Airbnb kämppään, joka on pieni studio, oma erillinen rakennus isomman talon pihalla. Sisäänkäynti on kivan erillään muusta talosta, eli saadaan olla tosi omassa rauhassa ja on kiva kun kämppä on vähän suojassa kadulta, tämä alue kun ei ole sitä hiljaisinta. Studio on selkeästi vastikään rempattu ja tosi siisti. Snapchatissa ja Instagram Storiessissa olen jakanut videoitakin täältä. Kerkesin napata muutaman kuvan, ennen kuin neljän matkalaukkumme kamat levähti ympäri ämpäri kämppää :) Voidaan lämpimästi suositella tätä jos tältä alueelta haluaa majoitusta. Linkki kämpän sivulle Airbnb:ssä löytyy TÄSTÄ.

BRIEFLY IN ENGLISH

We have started our California visit from Venice, Los Angeles in a nice Airbnb Studio. You can find the apartment HERE. We have been really satisfied with our decision as the studio is really clean, fun and has good privacy even though it is located at another house's backyard. We can warmly recommend it to anyone who needs a place to stay in the Venice area.