THE BEAUTIFUL ABBOT KINNEY BOULEVARD

AbbotKinney5.jpg

Venicen alueen keskeltä löytyy aivan ihastuttava Abbot Kinney Boulevard, joka on koti monille supercooleille pikkukaupoille ja kahviloille ja ravintoloille. Kuten jo pariin kertaan on tullut todettua, Venicen alue on melko kaikenkirjavaa ja monien makuun alueella on varmasti ihan liian paljon laitapuolenkulkijoita yms. epämääräisyyksiä. Abbot Kinney Boulevard on kuitenkin erittäin siisti ja selkeästi vastaikään kunnostettu alue. Sen toinen toistaan visuaalisesti herkullisemmat kaupat ja puodit tekevät siitä ainakin meikäläiselle äärimmmäisen houkutelevan. Eli jos Venicen ohi menee niin tämä katu kannattaa ainakin tsekata! 

Kävimme tuolla jo kerran, mutta Moonalla oli silloin kova väsymys ja nälkä ja meillä ei ollut rattaita, joten siitä idyllisestä käppäilystä ei tullut yhtään mitään ;) Toisella kerralla olimme koko perhe paremmin latautuneet jet lagin jäljiltä ja ostettu jo rattaatkin, eli päästiin oikeasti fiilistelemään kadun tarjontaa. Mutta ei siellä juurikaan lapsille ole nähtävää, eli jos liikut lapsien kanssa niin varaudu pikku snackseilla, padilla, leluilla tms. mitä houkuttimia sitten käytätkään saadaksesi lapsesi odottamaan vielä hetken kun äiti käy kuvaamassa tuon seinän ja käväisee ihan tosi nopeasti tuossa kaupassa ;)

Nopeat nostot lemppareiksi:

  • Happy Socks - Tämä concept store on visuaalisesti ihan ykkönen!
  • Burro - Kattokaa linkin taa, arvaattekin varmaan, että tästä tuli mun lemppari.
  • Butchers Daughter  Älykaunis kahvila, ei kerkee edes syödä tai juoda kun vaan tuijottaa.

 

BRIEFLY IN ENGLISH

We visited the Abbot Kinney Boulevard the other day and absolutely loved it! It is much cleaner and tidier then other areas of Venice. It has many cool little shops and boutiques and it is visually really really beautiful. Definitely worth checking out if you are in the Venice area.