MALIBU AMERICAN APPAREL STORE

Parasta uusilla seuduilla liikkumisessa on se kun näkee jotain kivaa vaikkapa auton ikkunasta ja päättää mennä fiiliksen mukaan ja pysähtyä käymään makeilta näyttävissä paikoissa. Niin tapahtui tänään. Nähtiin Pacific Coast Highwayta Santa Monicasta Malibuun ajaessa matkan varrella tosi makeen näköinen American Apparel liike. Siellä oli pysähdyttävä! Ja suosittelen sinuakin tekemään tässä stopin jos kyseistä tietä ajat. Etenkin jos tykkäät American Apparelin yksinkertaisesta tyylistä.

Minä olen ollut American Apparel fani (muistaakseni) vuodesta 2001 alkaen. Ihastuin niiden putkilon mallisiin kasseihin Lontoossa asuessani, mutta en ikinä raaskinut moista ostaa vaan päädyin aina vain ihailemaan niitä liikkeessä. Putkilon mallisia Gym bageja myydään heillä edelleen. Joulupukille vaan vink vink. Huomasin heidän nettisivuja plärätessäni, että American Apparel on Pohjois-Amerikan suurin vaatteiden valmistaja. Kaikki heidän vaatteet valmistetaan Los Angelesissa. Cool. 

Mutta takaisin tähän kyseiseen liikkeeseen. Liike on todella makealla paikalla ison tien varressa, aivan rannassa ja autotien toisella puolella nousee jyrkkä rinne. Minulle ainakin pelkästään jo tähän kauppaan meno oli kokemus ja tarttuipa mukaan pari vaatekappalettakin alerekistä ;) 

 

BRIELFY IN ENGLISH

We were driving along the Pacific Coast Highway from Santa Monica to Malibu and noticed a cool looking American Apparel store. We had to make a stop here. The location of the store is amazing. There is the sea on the other side and Pacific Coast Highway on the other. The rising hillside on the other side of the highway make an impressive backdrop to the building. It really is an experience to go to this store. I have been a fan of American Apparel for a long time as I've loved their Gym bags since I saw them in their London store in 2001 (if I remember correctly). Such a cool brand and this particular store is definitely worth visiting if you are in the Malibu area.