FIRST GLANCE AT LAGUNA BEACH

Viikonloppuna kävimme ensimmäistä kertaa lähibiitseillämme Laguna Beachilla ja Newport Beachilla. Kummatkin olivat hieman erilaisia kuin mitä olin kuvista ja jutuista päätellen muodostanut mielikuvan. Tämä taas todisti, että turha kuvitella tietävänsä millainen joku paikka on vain lukemalla siitä netistä.  Laguna beach oli hieman isompi ja eläväisempi kuin mitä olin kuvitellut. Ihastuimme kovin tähän pieneen ja söpöön kaupunkiin, jossa näköalat olivat huikeat. Rantaa reunustaa mäet ja koko kaupungille komeana taustana toimii jylhät kukkulat. Parkkipaikan saaminen oli hieman vaikeaa. Voin vain kuvitella mitä se on kesäviikonloppuina. Täällä Kaliforniassahan on kesä päättynyt ja nyt elellään jo syksyä, vaikka näillä hellekeleillä se suomalaiselle tuntuukin hieman oudolta kutsua tätä syksyksi. Lagunan pääranta ei ollut kovin iso ja osa rannasta oli varattu rannassa sijaitsevan hotellin asiakkaille. Aallot ainakin meidän käyntimme aikana olivat melko suuria, eli pienille lapsille uintirannaksi ainakin se päärannan kohta oli melko raju. Mutta ihan rannan vieressä on tosi kiva leikkipuisto lapsille. 

Newport Beachilla ei ollut kameraa mukana, joten siitä kuvia ja juttua myöhemmin kun keritään sinne kameran kanssa. 

Laguna Beachille tullaan kyllä menemään varmasti usein, tästä meiltä kun ajaa sinne vain vartin. Naurettiin matkalla sinne, että Suomessa kun ajettiin saman verran omasta kotoa niin päästiin Riihimäelle ja täällä Laguna Beachille ;) Hahahah ;) 

Seuraavalla Laguna Beach -reissulla haluan 

  • käydä kurkkailemassa eri poukamiin, joita näytti olevan pitkin rannikkoa
  • kuvaamassa kaupungin taloja ja beach houseja
  • tutustua kaupungin taidenäyttelytarjontaan

 

BRIEFLY IN ENGLISH

We visited Laguna Beach last weekend. We loved it! It was quite small and seemed cozy and sweet and the views were amazing. I am sure we will visit Laguna many times in the future as it is the closest beach to our new California home. Next time we go there I want to photograph the beautiful little houses and summer cottages, check out some of the many coves, and learn about the art exhibitions in the city. 

CALIFORNIA, TRAVELTaruComment