CARLSBAD PREMIUM OUTLETS

Viime lauantain ohjelmassa meillä oli käynti Carlsbad Premium Outleteissa. Jenkkeihin tultaessa odotin jo innolla täällä kehuttuja outletteja, joista voi tehdä hyviä löytöjä edullisesti. Meitä lähinnä oleva outlet alue on Carlsbadissa noin tunnin ajomatkan päässä. Tässä outletissa ei ollut hirveän hyvä valikoima (ainakaan omaan makuun) naisten vaatteita, mutta urheiluvaatemerkkien ja kenkäliikkeiden anti oli hyvä ja niissä alennuksetkin olivat oikeasti hyviä.

Parhaita liikkeitä ja aleja oli näissä liikkeissä: 

  • Nike
  • Adidas
  • Reebok
  • Converse
  • Vans

Lasten kanssa shopatessa tällä outlet alueella on pari pelastavaa tekijää: 

  • Juna-ajelu rata $3 - Yksi ajelukin jo katkaisee kivasti rattaissa istumisen/kaupoissa kävelyn.
  • Pienimmille on vuokrattavissa $5 hintaan autokärry, jossa kaupoissa kiertelystä tuli ainakin meidän neidille huomattavasti hauskempaa.
  • Ruby's diner on lapsiystävällinen ravintola, josta lasten ruoan kanssa saa jonkun pikkulelun. Sieltä saadulla paperivenelelulla me pärjättiin ensimmäinen shoppailutunti ;) 

Onko kellään muita hyviä Outlet-alue vinkkejä Etelä-Kalifornian alueella?
 

BRIEFLY IN ENGLISH

We visited the Carlsbad Premium Outlets last weekend. The best discounts and offering in my opinion were in the sports and shoe stores: Nike, Adidas, Reebok, Converse, and Vans. If you go with kids the life saviours there are the little train ride for $3, the little car trolleys you can rent for $5 and Ruby's diner where at least we got a kiddy toy with the children's food so our daughter was happy to play with that in her trolley for the first hour or so ;) Any other outlet tips in the Southern California area?