FOGGY DAY AT NEWPORT BEACH

np3.jpg

Eräs sunnuntai päätettiin lähteä päiväksi Newport Beachille. Päivä oli todella kuuma, mutta rannassa oli hyvin sumuista. Taivas oli ihan valkoinen ja tunnelma oli tästä syystä aika jännä. Rannalla oli oikein miellyttävä olla, koska aurinko ei porottanut täydeltä taivaalta ja silti oli lähes 30 astetta lämmintä. Newportin kaupunki on kiva käppäilypaikka. Kivoja rafloja vaikutti olevan monessa paikassa. Me päädyimme käymään Go Greek jogurtti ravintelissa, josta juttu TÄÄLLÄ

Jos pohdit mille rannalle mennä Orange Countyn alueella, kurkkaa enkkuosiosta alta Newport Beach pähkinänkuoressa. 

 

BRIEFLY IN ENGLISH

We visited Newport Beach one Sunday. The day was really hot, but near the coast it was really gloomy and foggy. It made a surreal backdrop to the whole day. If you're thinking about which beach to hit in Orange County, here's Newport Beach in a nutshell:

BEACH & WAVES

Very big beach. A lot of people during weekends, but if you walk a bit further away from the Pier it is easy to find yourself a spot. 

TOILETS

Public restroom facilities are available at the base of both piers.

RESTAURANTS

Many options if you walk a block or two from the beach. 

PARKING & ACCESSABILITY

Beach parking next to the Pier. Gets very crowded on weekends and holiday season. Other public parking lots, parking meters and on-street parking is available, but you need to be willing to walk a few blocks to get to the beach. For more detailed information on parking options, click HERE.