GO GREEK

Eräs viikonloppupäivä tässä kävimme Newport Beachilla ja siellä ollessa iski nälkä. Teimme nopean googlauksen ja päätimme suunnata kreikkalaiselle jogulle Go Greek nimiseen raflaan. Googlaus oli onnistunut sillä tämä kiva jogurttipulju oli oikein nappi valinta. Terveellistä, luomua ja hyvää välipalaa tai jälkkärimeininkiä. Oli namia eli kandee ottaa stoppi täällä jos Newport Beachilla hengailet ja iskee pikkunälkä tai makean nälkä. Virtuaalinen peukku tälle pienelle ketjulle! Ravintoloita on tällä hetkellä 3 etelä-Kalifornian alueella ja ilmeisesti neljäs tulossa Santa Monicaan Losiin. Tsekkaa tarkemmat lokaatiot TÄÄLTÄ.

 

BRIEFLY IN ENGLISH

We spent one Sunday in Newport Beach and got a little bit hungry while playing around at the beach. We did a quick google search and decided to take a short walk and go and test a greek yoghurt restaurant called Go Greek. In their own words Go Greek is dedicated to a healthy and happy lifestyle. It was a perfect solution for a quick afternoon snack and all of us loved the yoghurts, also our 2-year old. I can warmly recommend visiting this restaurant if you're in Newport Beach - or their other locations which you can find HERE. Virtual thumbs up for this lovely little chain!