SCREEN ON THE GREEN

Asuinyhteisömme järjesti tänään asuinalueemme isolla nurmella Screen on the green -ulkoilmaelokuvaillan. Se on meille suomalaisille melkoisen harvinaista herkkua, joten olimme innolla mukana. Itse elokuva oli kylläkin melko toissijainen asia ja pääjuttu oli yhdessä hengailu ja tapahtuma itsessään. Kuten kuvista voi päätellä, tilaisuus oli rento, tarjolla oli poppareita ja omia piknik -eväitä, lapset rakastivat juosta ja temmeltää, aikuiset nauttivat yhdessäolosta (ja viinistä) ja elokuvaa silmäiltiin silloin tällöin (sen verran mitä uskallettiin, koska Jungle Book oli melko pelottava ;) Tämän postauksen viimeisen kuvan oikealla oleva kuva sums it up <3

 

BRIEFLY IN ENGLISH

Today our apartment community had arranged an outdoor movie night - Screen on the green. We eagerly took part as it is a rare treat to us Finns. But the movie (Jungle Book) ended up being secondary as we enjoyed each others company, the kids could run free and play and we had picnic snacks (and wine for the parents ;).  The whole event was very laid back and the last picture on the right pretty much sums it up <3