BURRO

Täällä on nautittu ja opeteltu uuden kodin hoodeja viimeiset reilut pari viikkoa Orange Countyssä eikä ensimmäisen Losin viikon jälkeen olla keritty käydä Losissa, mutta lähiviikkoina varmasti mennään sinnekin takaisin tutustumaan uusiin paikkoihin. Jos mennään Venicen alueelle niin mennään varmasti taas Abbot Kinneylle, josta postaus löytyy TÄÄLTÄ. Yksi Abbotin ihanimmista kaupoista on putiikki nimeltä Burro. Siitä tuli kertaheitolla yksi lemppareistani. Burrolla on verkkokauppakin, mutta valitettavasti Burro ei toimita tilauksia USA:n ulkopuolelle. Kauppa on melko tyyriin puoleinen kun kortitkin maksoivat lähemmäs kuusi euroa kipale. Oli silti pakko ostaa muutama ihanuus sieltä uuteen kotiin, TÄMÄ ja TÄMÄ. Mikkokin löysi mieleisen Paleo -ruokakirjan. Nyt odotan, että pääsen nauttimaan niistä kokkailuista pian - vink vink Mikko ;) 

Tällaiset säläkaupat on niin mun heikkous. Voisin asua niissä ja vaan ihastella :) Eli jos hengailette Venicessä niin tsekatkaa tämä kauppa. Burrolla on putiikit myös Malibussa ja West Lake Villagessa, eli näissä paikoissa myös mahdollista bongata tämä ihanuus. 

 

BRIEFLY IN ENGLISH

During our first week in Los Angeles we visited Abbot Kinney Boulevard. See my blog post about Abbot Kinney HERE. One of my favourite shops there was Burro. It is a lovely shop that offers gift style items and goodies. My favourites were the cards. I had to buy a few. I bought the two above (pictures borrowed from the Burro website). If you are going to Venice, you should definitely check out Abbot Kinney and the lovely Burro <3