MALIBU COUNTRY MART

Palaan kuvien kera pari kuukautta takaperin olleeseen päivään, jolloin kävimme ensimmäistä kertaa Malibussa. Malibu on omanlaisensa paikka - hassu kaupunki/kylä rantatien varrella. Se on sellainen outo kapea kaistaleen mallinen paikka, jonka läpi kulkee Highway 1, joka kulkee Kalifornian rantaa pitkin.  

Malibun ranta on vielä korkkaamatta, mutta Malibu Country Mart testattiin ja se oli oikein kivan rauhallinen ja pieni shoppailu/ravintelipaikka verrattuna Losin moneen hälinäntäyteiseen suureen ostosalueeseen. Varsinaista shoppailua täällä ei niinkään välttämättä tule ainakin suuresti tehtyä, mutta me ainakin söimme hyvät sandwhichit ja erittäin laadukkaat smoothiet. Täältä se Lady Gagakin hakee (hevosellaan) smoothiensa ;) Lapsiperheiden iloksi alueen keskellä on kiva leikkipuisto. 

Jotain siinä paikassa oli. Mennään kyllä uudestaankin. 

 

BIREFLY IN ENGLISH

We visited Malibu Country Mart couple of months ago. Malibu seemed like a fun and a bit weird town located along the coast. We haven't checked the beach yet, but we liked the Country Mart as it was relaxed, but neat and a lot quieter than many of the hassle and dazzle places in Los Angeles. We definitely visit Malibu again!