FIRST DAYS IN OUR NEW HOME

Mulla on vielä jemmassa useampi Losin postaus, mutta tässä on välissä kerennyt tapahtua jo muutto Orange Countyyn meidän uuteen kotiin ja ollaan tutustuttu nyt parin päivän ajan näihin meidän uusiin hoodeihin. Lähinnä on keretty käydä Ikeassa ostamassa sänky ja välttämättömät ensimmäiset astiat, Walmartissa ruokakaupassa, syömässä lähikauppakeskuksessa, ostamassa kodin perustarvikkeita Targetista (kuten pyykinpesuainetta ja Moonalle Frozen juhlakengät (first things first ;) ) ja käppäilty näitä kodin alueen ympyröitä. Kerran on keretty jo poolillekin ja tänään tsekattiin kummatkin lähileikkipuistot.

Uusi kotimme on aivan huippu - tosi erilainen kuin mitä ajateltiin, että mihin päädytään asumaan, mutta tämä on näin lapsiperheelle aivan unelma. Alue on todella turvallinen, täällä on vehreää ja kaunista, asunto on pohjaltaan aivan loistava ja ihan sen vieressä on alueen toinen leikkipuisto ja muutaman kymmenen metrin päässä asuinyhteisömme kuudesta uima-altaasta kaksi. 

Vielä meillä ei ole yhtään tuoleja, mutta sängyt sentään on jo kaikille :) Eli lattialla täällä istun nytkin. Eilen tilattiin tuolit ja tänään sohva. Edellispäivänä pykättiin Ikean varastohylly tuohon meidän olkkarin hyllyksi (näkyy alimmassa kuvassa vasemmalla). Vielä pitää tehdä muutamia välttämättöämiä hankintoja kuten imuri ja vähän lisää astioita, mutta luulenpa että tämän viikon päätteeksi meillä on täällä jo varsin mukavat oltavat kämpässäkin. Kalifornia pistää parastaan ja ilmat ovat suosineet koko ajan. 

 

BRIEFLY IN ENGLISH

First photos of our first days in our new home in Orange County. 

CALIFORNIA, MY HOMETaru4 Comments